Η Ζαχάρωβα μας λέει οτι η Ρωσία με την Ελλάδα έχουν κοινή ιστορία, η αλήθεια όμως είναι άλλη

Πρός μαντάμ… Μαρία Βλαντίμιροβνα Ζαχάροβα ,  Διευθύντρια του Τμήματος Πληροφοριών και Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσιας….

Η «κοινή μας ιστορία», όπως την αποκάλεσες , ξεκινάει από τον κύριο που βλέπεις στην φωτογραφία : ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Β’ ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΣ , αυτοκράτορας του ελληνικού Βυζαντίου της δυναστείας των Μακεδόνων (975-1025)…..

Βασιλειος Βουλγαροκτόνος
Είναι ο μεσαιωνικός Έλληνας αυτοκράτορας που σας έκανε ανθρώπους από άγρια θηρία που ήταν οι πρόγονοι σας περιπλανώμενα στις στέπες , στα δάση & στα βουνά της σημερινής Ουκρανίας & νότιας Ρωσσίας που κατοικούντο οι παραλίες τους από την αυγή της ανθρώπινης ιστορίας από Έλληνες = Αργοναυτική εκστρατεία = Ιάσωνας = χρυσόμαλλο δέρας!!…..
Είναι η αδελφή του Άννα η Πορφυρογέννητη που την προσέφερε ως σύζυγο του πρώτου κοπαδάρχη σας τσάρου Βλαδίμηρου Α’ , και η οποία βάφτισε τους προγόνους σας & τον σύζυγο της στα παγωμένα νερά του βορειότερου ελληνικού ποταμού Δνείπερου δίδοντας σας πολιτιστική ταυτότητα , εθνική συνείδηση & ψυχική εξημέρωση μέσω του προσηλυτισμού σας στην ορθόδοξη χριστιανική πίστη !!!….
Είναι εκείνος που σας οργάνωσε σε κράτος στέλνοντας εκατοντάδες μηχανικούς , νομομαθείς , λογοθέτες ( οικονομολόγους της εποχής ) , ιερείς , γιατρούς , δασκάλους, στρατιωτικούς μαθηματικούς & πάσης φύσεως ειδικούς & επιστήμονες …….από περιπλανώμενο κοπάδι άγριων ζώων της παγωμένης στέπας σας έκανε κράτος …..


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΒΑ!!! 
Μόνο που ο Ελληνισμός είχε αλλά 3000 χρόνια ιστορία πολιτισμού πριν το σημείο μηδέν που ξεκινάει η δική σας ιστορία …. ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ !!!
Μήπως ξεχάσατε τα διαχρονικά ιστορικά πουλήματα της κοινής μας ιστορίας ;;
– τα ορλωφικά ;;
– την προδοσία στον Λάμπρο Κοτσώνη ;;
– την προδοσία στον Αλέξανδρο Υψηλαντη ;;
– την στήριξη στον Κεμάλ
– την υποδαύλιση εμφυλίου & μετά πούλημα στο ΚΚΕ ;;
– ακόμη & σήμερα τον συνεταιρισμό με τον σουλτάνο , τους S-400 & τον εφοδιασμό του με πυρηνική τεχνογνωσία ;; 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΟΒΑ