Παράξενα Φαινόμενα

Στα Βίντεο που ακολουθούν θα δούμε μερικά παράξενα και ανεξήγητα φαινόμενα σε βίντεο.


Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει πολλά από τα αγαπημένα βιντεο της ΝΑΣΑ με θεάσεις ΟΥΦΟ – ΑΤΙΑ αρχειοθετημένα όλα αυτά τα χρόνια.

[ad#2]

Όλα αυτά τα παραδείγματα (με εξαίρεση το δεύτερο πριν το τελευταίο) πάρθηκαν απον ταινίες από τους αστροναύτες της ΝΑΣΑ ή ρωσους Κοσμοναύτες κατά τον τελευταίο μισό αιώνα, δείχνει πολλά καταπληκτικά παραδείγματα από διαφορετικές εποχές – απο τις αποστολές Τζάμινι,Απόλλων, σογιούζ, Σκαιλαμπ κλπ. , συν ένα ζευγάρι προσθήκες απο πηγές της Ρωσίας από το τηλεκατευθυνόμενο Zond τους και το Διαστημικό Σταθμό ΜΙΡ. Το δεύτερο τελευταίο παράδειγμα είναι το μοναδικό στην κατάρτιση που διαθέτει υλικό που δεν έχει ληφθεί στο διάστημα και δεν είναι επίσημο κώδικα. Το εν λόγω βιντεο δείχνει ένα ΣΠΦ (Σεληνιακό Παροδικές Φαινόμενο) περίπτωση που καταγράφηκε με μια φωτογραφική μηχανή συνδεδεμένη με το προσοφθάλμιο ενός επίγειου τηλεσκόπιου που ευτυχώς είχε επικεντρωθεί στη Σελήνη κατά τη περίοδο του φαινομένου.


Στην περίπτωση αυτή, το ΣΠΦ εκδηλώνεται ως ένα αντικείμενο που διέρχεται πέρα ​​από το πρόσωπο του σεληνιακού δίσκο. Αν και τα παραδείγματα που θα δείτε εδώ μπορεί όλα να είναι “επισήμως” ως «αγνώστου ταυτότητας» αντικείμενα, που σημαίνει απολύτως ότι η ΝΑΣΑ καθώς και ορισμένα στοιχεία εντός της επιστημονικής κοινότητας σε όλο τον κόσμο είναι εντελώς στο σκοτάδι ως προς το ποια είναι αυτά τα πράγματα που βλέπετε.